Boxx breidt uit naar Amsterdam-Noord met vestiging in prachtig design

Opslagverhuurder Boxx breidt uit naar Amsterdam-Noord, met een garagepark en een XL-vestiging voor opslag. De snel expanderende opslagverhuurder wil groeien om klanten door schaalvergroting nog beter en goedkoper te kunnen bedienen. Boxx gaat de garages verkopen en de opslagunits verhuren. Het gaat om een pand van 4000 m2 aan de TT Vasumweg 31-37 vlakbij de NDSM-werf.

Boxx heeft al vijf vestigingen in Amsterdam. De opslagverhuurder breidt nu uit naar een stadsdeel waar nog geen vestiging stond: Amsterdam-Noord. Om ook daar te voorzien in de behoefte van mensen die zoeken naar betaalbare, veilige en kwalitatief hoogwaardige garageboxen. Boxx bouwt meteen ook een opslagvestiging, voor goederen die mensen zo voordelig mogelijk willen opslaan.

Een veilige en kwalitatief hoogwaardige garagebox moet geen luxegoed zijn, maar betaalbaar. Boxx wil mensen die mogelijkheid bieden. De meer dan aantrekkelijke prijs maakt de GarageBoxxen niet alleen aantrekkelijk voor gebruikers. Het is ook een erg rendabele investering. Boxx verhuurt units voor kopers die ze zelf niet gebruiken, om zo toch zoveel mogelijk mensen te laten profiteren.

XL-vestiging
Boxx verhuurt opslagruimte in de stad, voor mensen die hun spulletjes veel gebruiken en ze daarom bij de hand willen hebben. De XL-vestigingen liggen buiten het stadscentrum. Op deze vestigingen zijn alle producten van Boxx aanwezig. GarageBoxx, Boxx on Wheels, OpslagBoxx en postbussen en kantoorruimte. XL-vestigingen van Boxx zijn ideaal voor de opslag van inboedels en andere dingen die mensen niet of bijna niet nodig hebben. Boxx heeft een unieke, schade beperkende haal- en brengservice voor spullen die mensen willen opslaan in de XL-vestiging. Omdat minder moeite ook een deel is van goede kwaliteit.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022