Met het afsluiten van een contract voor het beheer van de parkeergarage bij winkelcentrum Megastores in Den Haag, heeft Q-Park Nederland één van de grootste parkeergarages van ons land aan haar portfolio kunnen toevoegen. De eigenaar van het winkelcentrum, ING Real Estate, koos Q-Park uit meerdere aanbiedingen, na een vergelijk op kwaliteit en prijs. Door de 1.700 parkeerplaatsen van Megastores is het aantal Haagse parkeerplaatsen van Q-Park fors uitgebreid.

Megastores is een 80.000 m2 bruto vloeroppervlakte groot, overdekt winkelcentrum met onder andere een woonthemacentrum, een wijkwinkelcentrum, supermarkten, grootschalige detailhandelsvestigingen en ondersteunende horeca. Bovenop het winkelcentrum ligt een parkeerdek met op een deel daarvan de parkeergarage, bestaande uit enkele parkeerlagen.

In de komende jaren zal het gehele complex door ING Real Estate herontwikkeld gaan worden.

Q-Park Control Room
Gisteren om 12.00 uur heeft Q-Park het beheer van de vorige contractant overgenomen. In de nabije toekomst zal de parkeergarage, net als alle andere parkeervoorzieningen van Q-Park, worden aangesloten op de internationale Q-Park Control Room. Van hieruit wordt het eerstelijns contact tussen Q-Park en de parkerende klant verzorgd, zodat direct, adequaat en servicegericht gereageerd kan worden op intercom en telefonische oproepen.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021