Hoe is fraude te vermijden? Kijk naar VastgoedLAB webinar aanstaande donderdag

Over fraude in vastgoedorganisaties is al veel geschreven en nog meer gezegd, maar waar staan wij ten aanzien van dit onderwerp in 2015? Wat hebben de harde lessen uit het verleden opgeleverd? Steeds meer regels en richtlijnen zijn ingesteld, maar met welk resultaat? Hoe is fraude te vermijden binnen de eigen organisatie en met welke middelen wordt er gestreden? 

Professor Dirk Brounen spreekt dan met André Mikkers (PWC), hij is als partner verantwoordelijk voor de afdeling Dispute Analysis & Investigations. Gedurende 30 minuten deelt hij zijn ervaringen, feiten en resultaten met de kijkers LIVE vanuit de studio in Tilburg.  

Dit livestream TIAS VastgoedLAB webinar start aankomende donderdag 15 januari om 13:00 en biedt deelnemers de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen computer. Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door te klikken op het betreffende webinar-icoon op de website www.vastgoedlab.nl , of stuur een aanmelding via vastgoedlab@tias.edu en het vastgoedLAB stuurt u gratis 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering.

Deze livestream webinar zal voortaan op elke 3e donderdag van de maand om 13.00 uur worden gehouden. Reacties


Laatste nieuws