Atoomclub Amsterdam en oVVice Arnhem stromen vol

Atoomclub Amsterdam opende eind november officieel haar deuren aan de Overschiestraat, langs de A10. Met launching customer ShirtbyHand als eerste huurder (een webshop voor op maat gemaakte overhemden), maakte Atoomclub Amsterdam een start en vanaf januari 2015 verwelkomt Atoomclub MyLaps B.V. MyLaps ontwikkelt geautomatiseerde tijdsregistratie voor sportevenementen.

“Met 20 werkplekken op de derde etage is Mylaps een perfecte toevoeging voor de dynamiek binnen Atoomclub Amsterdam”, aldus mede-eigenaar van de Atoomclub Arjan Kuilman. Volgens Kuilman geeft dit kantoorconcept een nieuwe dimensie aan het begrip Business Centre. “Uniek aan het concept is het all-in huren van een werkplek”, legt hij uit. “Dit betekent dat je bij je werkplek alle faciliteiten en services geleverd krijgt. Inbegrepen zijn het meubilair en de servicekosten, als ook de lunch en koffie/thee. Zelfs parkeren, printen en onbeperkt vergaderen worden gefaciliteerd. Kortom, ontzorgen en service zijn de key-words voor dit concept.”

Als een huis
Atoomclub Amsterdam is alweer de tweede vestiging van het succesvolle kantoorconcept. Nadat het concept zich in Utrecht heeft bewezen - het pand was daar binnen 1,5 jaar gevuld - was het tijd om uit te breiden. Square One, initiatiefnemer Atoomclub, en SKEPP, ontwikkelaar van nieuwe kantoorconcepten, raakten met elkaar in contact en een nieuwe samenwerking ontstond. SKEPP heeft zich voorheen met succesvolle kantoorformules (HNK) reeds bewezen. Kuilman: “Door het concept door te ontwikkelen en Amsterdam hier als blauwdruk voor te gebruiken staat het concept als een huis. Een goed begin voor de landelijke uitrol.”

Ambitie
Atoomclub heeft de ambitie om binnen 2 jaar 5 vestigingen te openen in Nederland. Naast Atoomclub Amsterdam stromen ook de kantoren van het onlangs geopende oVVice Arnhem gauw vol. Sinds de officiële opening eind september is circa 60 procent van het 3.300 m2 grote pand verhuurd. Hiertussen zitten aansprekende namen, zoals USG Start People, dat vanaf 1 februari langjarig een gehele verdieping heeft gehuurd. Daarnaast hebben verschillende andere ondernemingen voor oVVice gekozen en had Lamark zich in een vroeg stadium al als launching customer gecommitteerd.

Ander type kantoor
Het succes van oVVice is volgens mede-eigenaar Aron Reek goed te verklaren: “Met oVVice laten we een ander kantoortype zien. Geen geestdodende werkomgeving maar een toffe werk- en ontmoetingspek op loopafstand van het station. Daarbij is het streven om het kantoorhuurders zo goed mogelijk naar de zin te maken.” Alleen een fraai ingericht kantoor is volgens Reek dan niet voldoende. “We willen in een kantooromgeving de service bieden van een hotel. Aandacht voor gastvrijheid en gastronomie vinden we dus minstens zo belangrijk. Zo heeft ons kantoor een sociaal hart inclusief kantoorbutler en lounge.”Reacties


Laatste nieuws