HRP ziet doorbreking negatieve tendens Schiphol

Eerder werd al een huurtransactie gemeld over de aanhuur van ruim 1.400 m² kantoorruimte te Schiphol-Rijk. Hiermee is een negatieve tendens doorbroken aldus vastgoedadviseur Holland Realty Partners. Ook ICON Clinical Research UK Ltd. heeft een nieuwe 5-jarige huurovereenkomst getekend voor de huur van kantoorruimte te Schiphol-Rijk. Het betreft 1.920 m² kantoorruimte en 56 parkeerplaatsen aan de Boeingavenue 50-68. Er is een marktconforme huurprijs afgesproken.

Doorslaggevend in de transactie waren onder andere de hoge kwaliteit van het gebouw, passende bij de eisen van de huurder en de ruime parkeernorm. Tevens hebben de verbeterde bereikbaarheid door de omlegging van de N201 en de goede bereikbaarheid van Schiphol Airport een belangrijke rol in het beslissingsproces gespeeld, alsmede de ligging van het object, naast het Radisson BLU hotel.

ICON Clinical Research UK Ltd. is een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in de planning, management, executie en analyse van Phase IIb-IV klinisch onderzoek.

Holland Realty Partners (commercieel asset management) en Schenk Makelaars traden tijdens deze transactie op namens de eigenaresse, HSBC Trinkaus. NL real estate adviseerde ICON Clinical Research UK Ltd. bij de aanhuur van de kantoorruimte.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021