Komende woensdag webinar Woningcorporaties: hoe nu verder?

De parlementaire enquête woningcorporaties heeft veel stof doen opwaaien. Pijnlijke fouten zijn naar de voorgrond gehaald, opdat harde lessen kunnen worden geleerd. Maar wat is nu de oogst van dit alles? Welke inzichten heeft de parlementaire enquête ons opgeleverd? Wat gaat er veranderen in de toekomst, en sterker nog, wat moet er veranderen buiten de evidente discussie ten aanzien van salaris, lease-Maserati en derivatenhandel?

Op woensdag 3 december bespreken de hoogleraren Dirk Brounen (TIAS) en Cor van Montfort (TIAS) hun kijk op de materie nu het stof weer daalt. Beiden hebben meegewerkt aan achtergrondstudies voor deze enquêtecommissie en zullen de belangrijkste conclusies daarvan kort presenteren. Gedurende 30 minuten delen zij ervaringen, feiten en resultaten met de kijkers LIVE vanuit de studio in Tilburg. Dit livestream webinar start woensdag 3 december om 12:00 en biedt deelnemers de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc. 

Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door te klikken op het betreffende webinar-icoon op de website www.vastgoedlab.nl , of stuur een aanmelding via vastgoedlab@tias.edu  en het vastgoedLAB stuurt u gratis 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022