Leegstandsbeheerder Ad Hoc opent kantoor in Breda

Ad Hoc, martkleider in leegstandsbeheer, zal op 1 april aanstaande haar negende kantoor in Nederland openen. Dit kantoor is gevestigd in Breda en luidt het begin in van een nieuw, omvangrijk groeiplan van de onderneming. Met de producten Ad Hoc Beheer en Ad Hoc Toezicht biedt Ad Hoc al jaren effectieve en betrouwbare bescherming van leegstaand vastgoed. Binnenkort wordt hier het nieuwe product Ad Hoc Verhuur aan toegevoegd, dat ook in de regio Breda aangeboden zal worden.

Ernst Wilton, directeur Ad Hoc Nederland, zegt: "De opening van ons nieuwe kantoor in Breda is een belangrijke stap voor ons bedrijf. Met acht kantoren verspreid over Nederland boden wij reeds een landelijke dekking, maar wij willen onze regionale betrokkenheid met onze opdrachtgevers en bewoners blijven vergroten. Daarnaast kunnen op deze manier snel inspelen op regionale ontwikkelingen. De opening van het nieuwe kantoor onderstreept onze visie dat een goede leegstandsbeheerder ‘altijd dichtbij' dient te zijn."

In de loop van 2010 zal Ad Hoc nog meer kantoren openen, zowel in Nederland als in het buitenland. Ook blijft Ad Hoc voorop lopen als het gaat om continue innovatie in leegstandsoplossingen

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021