WE Fashion heeft met Nieuw Winkel Vastgoed een huurovereenkomst afgesloten voor circa 500 m² winkelruimte aan de Leidsestraat 32-36 in Amsterdam. De overeengekomen huurprijs is marktconform. De winkelruimte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. WE Fashion zal na de zomer haar deuren openen.

Op de Leidsestraat 32-36 waren voorheen de Tuinen en Van Dalen gevestigd. De Tuinen heeft half maart een nieuwe winkel geopend op de Leidsestraat 54. De twee filialen worden samengetrokken waardoor WE Fashion straks meer vierkante winkelmeters tot haar beschikking heeft.

De Leidsestraat is een drukke Amsterdamse winkelstraat die tussen het Koningsplein en het Leidseplein ligt. De Leidsestraat biedt een keur aan winkels, onder meer op het gebeid van kleding en cosmetica. WE Fashion is een internationaal modebedrijf met ongeveer 230 winkels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland.

De transactie werd namens Nieuw Winkel Vastgoed door CB Richard Ellis tot stand gebracht. HB Kroese Paternotte trad op als adviseur van WE Fashion.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021