OPROEP: help het nieuwe kabinet en stuur uw oplossing voor de problemen van de woningmarkt

Dat de Nederlandse woningmarkt de lezers van Vastgoedjournaal aan het hart gaat bewijst de vele ingezonden reacties op artikelen die over dit onderwerp gaan. Vastgoedjournaal wil de lezers mobiliseren door hen te vragen de oplossing in te sturen voor een tweetal problemen in de koop-als huurwoningmarkt. Uw oplossing kunt u in het reactieveld hieronder zetten.

Gaat het om een spoedige afschaffing van de hypotheekrente-aftrek, de groeiende hypotheekschuldenberg of de scheefwoners in goedkope huurwoningen, steevast komen bij Vastgoedjournaal talloze inhoudelijke reacties binnen. Het onderwerp leeft dus bij veel lezers van Vastgoedjournaal.

Vastgoedjournaal roept de lezers op om het nieuwe kabinet dat na de verkiezingen van 9 juni zal gaan aantreden te helpen met originele oplossingen voor enkele hardnekkige problemen in de Nederlandse woningmarkt.

1) De hypotheekrente-aftrek zal vroeg of laat worden afgeschaft. Wat is de beste manier voor het nieuwe kabinet na de verkiezingen van 9 juni om dit te realiseren?

2) Hoe kan het scheefwonen (mensen met een goed salaris die in te goedkope huurwoningen zitten) het beste worden aangepakt. Of is juist niets doen het beste?

U kunt uw oplossing hieronder kwijt in het reactieveld. Vergeet u niet de code in te voeren die erbij staat. Anders wordt uw oplossing niet gelezen door anderen.

De reacties zullen worden verzameld en ter sprake gebracht bij het komende Woningmarkt Debat 2010 volgende week woensdag in Brasserie Amsterdam in het RAI-complex. Wilt u daar nog bij zijn: klik HIER voor meer informatie.

Rogier Hentenaar
Hoofdredacteur Vastgoedjournaal

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021