Susan Raaijmakers aangesloten bij Taxand als vastgoedpartner

Taxand Nederland heeft er per 1 oktober een nieuwe vastgoedpartner bij: Susan Raaijmakers. Zij is belastingadviseur in de vastgoedsector en heeft eerder gewerkt bij Andersen en Deloitte.

Raaijmakers is binnen Taxand Nederland verantwoordelijk voor projecten in het onroerend goed, zoals het opzetten van partnerschappen voor particuliere en institutionele beleggers in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Daarnaast geeft zij fiscale adviezen aan internationale bouwbedrijven, projectontwikkelaars en vastgoedfondsen en due diligence reviews op de verwerving van onroerendgoedprojecten, onroerendgoedportefeuillefondsen en vastgoedbedrijven.

Kwalitatieve adviezen
Marc Sanders, Fiscaal partner Taxand Nederland: "We zijn verheugd dat we Susan Raaijmakers mogen verwelkomen bij Taxand Nederland. Zij zal ons team in staat blijven stellen om kwalitatief hoge fiscale vastgoedadviezen te leveren, zoals onze nationale en internationale klanten van ons gewend zijn. Haar komst vult onze huidige dienstverlening aan en vergroot het bereik voor Nederlandse en wereldwijde vastgoedklanten".

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022