Somerset Real Estate verhuurt aan Kuehne en Nagel

Kuehne + Nagel Logistics huurt sinds 1 maart voor langere termijn circa 9.000 m² warehouse met kantoorruimte in het voormalige Tatung-pand in Wijchen. Het complex is gelegen op Bijsterhuizen 2514. De verhuurder, Somerset Real Estate werd bij deze transactie begeleid door de afdeling Logistics van DTZ Zadelhoff.

Het totale complex heeft een oppervlakte van 21.500 m² en is in 2000/2001 gebouwd in opdracht van Tatung, een producent van consumentenelektronica. Sinds 1 januari huurt ook InnovaStor hier langjarig circa 480 m² kantoorruimte. InnovaStor biedt hoogwaardige trainingen, zowel producttrainingen als complete opleidingstrajecten, met een focus op storage area networking.

Door deze transacties en de eerdere verhuur aan Sprague Magnetics Europe is het complex bijna volledig verhuurd. Er is nog circa 700 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

Met circa 55.000 medewerkers op 900 locaties in meer dan 100 landen is Kuehne + Nagel een van 's werelds leidende logistics bedrijven. K+N heeft een sterke marktpositie in zee- en luchtvracht, contract logistics en wegtransport, met een duidelijke focus op het leveren van IT-ondersteund supply chain management.

DTZ Zadelhoff trad bij deze transacties op namens de verhuurder, Somerset Real Estate.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021