Troostwijk Taxaties gaat verder als Troostwijk Real Estate met breed pakket aan diensten

Troostwijk Taxaties zal afstappen van het huidige courtagesysteem en gaat vanaf mei aanstaande verder onder de naam Troostwijk Real Estate. Dat wordt mogelijk gemaakt door de beëindiging van de afspraken met Jones Lang LaSalle drie jaar geleden. Bij deze afspraken moest Troostwijk zich beperken tot taxaties. Vanaf mei zal onder de nieuwe Troostwijk Real Estate inzetten op een breed pakket aan diensten.

Dat heeft Marcel de Boer, directeur van Troostwijk Taxaties gisteren op de Mipim verklaard. Met het aflopen van het contract komt deze beperking te vervallen en daar zal De Boer met zijn team volop gebruik van maken door de dienstverlening te verbreden, gebaseerd op een onafhankelijke en integere werkwijze. Bijzonder is dat De Boer zal afstappen van het gebruikelijke courtagesysteem zoals in het vastgoedadvies gebruikelijk is.

De Boer zal bij de nieuwe start van Troostwijk Real Estate een uurtarief gaan hanteren. Binnenkort op Vastgoedjournaal een uitgebreid gesprek met De Boer over de nieuwe dienstverlening van Troostwijk. Hou de site hiervoor in de gaten.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021