Bent u actief als vastgoedbelegger en wenst u eens informeel contact te leggen met andere beleggers om gezamenlijk vastgoed aan te kopen of juist te verkopen? Kom dan naar één van de vier regionale vastgoedcafé's.

Vier aansprekende organisaties in de sector - Camelot, Vastgoedjournaal.nl, Vastgoed Belang en Beleggingspanden.nl - hebben gezamenlijk het initiatief genomen om regionale netwerkbijeenkomsten te houden voor vastgoedbeleggers en andere vastgoedprofessionals. Naast kennisoverdracht zijn deze middagen vooral bedoeld voor het opdoen van nieuwe contacten en het aanhalen van bestaande relaties. Deze dagen worden op vier verschillende locaties in het land georganiseerd zodat u lokale beleggers kunt ontmoeten. Aansluitend op elk sessie zal het vastgoedcafé georganiseerd worden. 

Programma:
13.30 – 14.00 Inloop

14.00 – 14.30  
Co Koning - Directeur Vastgoed Belang
Een update over de actuele ontwikkelingen in de beleggersmarkt en wat zijn de consequenties van de verhuurdersheffing voor u als belegger?


14.30 – 15.00 Joost van Gestel MRE - CEO Camelot Europe
Herontwikkeling van (leegstaand) vastgoed, welke kansen zijn er in de markt en waar moet je op letten?

15.00 – 15.30 Pauze

15:30 – 16.00 Aad Rozendal - Fiscalist bij RSM Niehe Lancée Kooij. Hij bespreekt de haken en ogen die aan de bedrijfsopvolging van een vastgoedbedrijf kleven. Veel particuliere beleggers beseffen niet wat de fiscale gevolgen zijn bij een bedrijfsopvolging. 

16.00 – 18.00 Netwerkborrel

Kosten / kleine bijdrage:

Entreeprijs niet-Vastgoed Belang leden 98,00 euro excl BTW

Entreeprijs leden Vastgoed Belang 68,00 euro excl BTW

Data:

- Vastgoedcafé: 18 november in Haarlem 
- Vastgoedcafé: 10 december in Zoetermeer 
- Vastgoedcafé: 15 januari 2015 in Eindhoven 
- Vastgoedcafé: 5 februari 2015 in Heerenveen

Locaties

• Camelot Workspace Haarlem
o Adres: Diakenhuisweg 29 – 35,

• Camelot Workspace Zoetermeer
o Adres: Louis Braillelaan 100

• Camelot Workspace Eindhoven
o Adres: Noord-Brabantlaan 2

• Camelot Workspace Heerenveen
o Adres: Burgemeester Kuperusplein 31


Inschrijven:
U kunt zich aanmelden door een mail met uw gegevens te sturen naar info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp 'Vastgoedcafe' Vergeet niet te vermelden voor welke datum u zich wenst in te schrijven, er zijn immers vier bijeenkomsten. Vermeld ook in uw mail of u lid bent van Vastgoed Belang. De nota ontvangt u per post.                

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022