Nieuw bij VJ: Google Street View bij aanbod

Met onmiddellijke ingang introduceert Vastgoedjournaal in samenwerking met debedrijfsmakelaar.nl de Google Street View bij haar aanbod aan commercieel vastgoed. Met dit handige hulpmiddel kunnen zoekers bij de gewenste objecten als het ware virtueel door de straat bewegen en volledig de omgeving rond het object verkennen. Daarmee krijgen zoekers vanaf hun computer alvast een eerste goede indruk van de omgeving.

Met de introductie van Street View onderstreept Vastgoedjournaal haar positie als een innovatief en slagvaardig online vastgoedmedium. Vastgoedjournaal is daarmee de eerste die Street View inzet bij haar zoekmachine. Met een doorzoekbaar aanbod van ruim 30.000 panden is Vastgoedjournaal in samenwerking met debedrijfsmakelaar.nl al marktleider op het terrein van te huur, te koop en ter belegging staand commercieel vastgoed in Nederland.

Street View is een nuttige aanvulling op het al bestaande kaartenmateriaal van Google Maps waarmee de geografische positie van het aanbod is vast te stellen.

Neem als zoeker een kijkje op onze vernieuwde aanbodsite en overtuig uzelf van het brede aanbod en de geavanceerde zoekopties. Klik HIER.

Het team van Vastgoedjournaal
John Kerkhoven
Rogier Hentenaar

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021