Managing partner en medeoprichter van OVG Bischoff GmbH, Jürgen Bischoff (68), legt wegens leeftijdsredenen zijn operationele taken neer. Zijn taak zal overgenomen worden door Martin Rodeck, die de nieuwe managing director wordt van het in Berlijn gevestigde bedrijf dat onderdeel is van OVG Real Estate.

Martin Rodeck komt over van ECE waar hij managing director van de Office Traffic Industries GmbH & Co. was. Vanuit het kantoor in Berlijn zal Martin Rodeck OVG’s operationele zaken managen en verder ontwikkelen samen met Coen van Oostrom, oprichter en CEO van OVG Real Estate.

Het aanstellen van Martin Rodeck als nieuwe managing director gaat gepaard met het veranderen van de naam OVG Bischoff naar OVG Real Estate GmbH, om zo een internationaal uniforme marktpositie te garanderen. Jürgen Bischoff zal verbonden blijven aan OVG Real Estate GmbH in een adviserende rol. 

Coen van Oostrom: ‘’Met de komst van Martin Rodeck gaan wij een nieuwe fase in Duitsland in. Ik ben verheugd dat Jürgen Bischoff ons blijft ondersteunen in zijn adviserende rol. Hierdoor verzekeren we ons van continuïteit en versterken we onszelf om bestaande en nieuwe projecten in Berlijn succesvol te ontwikkelen,  alsmede de groeistrategie verder uit te bouwen.’’

 

 

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022