Wassenaar Vastgoedadviseurs opgericht

Na een jarenlange bancaire carrière en een schat aan ervaring in de vastgoedfinanciering en beleggingsmarkt, heeft Jan Wassenaar (48) vanaf mei 2013 gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap op het gebied van bemiddeling in vastgoedtransacties en het realiseren van vastgoedfinancieringen. Sinds 1 september is hij verder gegaan onder de naam Wassenaar Vastgoedadviseurs. 

Dit bedrijf is voortzetting, in gefuseerde vorm, van Hestia Vastgoedfinancieringen BV en RBMT bedrijfsmakelaars en taxateurs Groningen BV. Wassenaar Vastgoedadviseurs blijft gevestigd aan de Ubbo Emmiussingel in Groningen. In Langweer staat een nevenvestiging. Door de fusie verwacht Wassenaar meer synergie tussen de activiteiten.

Jan Wassenaar is gepokt en gemazeld in bedrijfs- en vastgoedfinancieringen, in beleggingsadviezen en in het bankwezen. Zo werkte hij in het verleden voor de Rabobank, Westland Utrecht Hypotheekbank, Fortis en FGH Vastgoedbank. “Een nieuwe tijd, een veranderende markt en de vraag naar meer service en gerichte adviezen vragen om een dienstverlening die daar beter bij aansluit”, zegt Wassenaar, die een sterk team van professionals (juristen, taxateurs, makelaars) achter zich heeft.

Dankzij het grote netwerk is het kantoor de aangewezen, toonaangevende bemiddelaar in vastgoedtransacties. Bovendien beschikt het bedrijf over een grote database van kopers en verkopers.



Reacties


Laatste nieuws