Vastgoedjournaal lanceert VJ Startups

De wereld om de vastgoedsector heen is volop aan het veranderen. De crisis, maar ook zeker de komeetachtige opkomst van e-commerce initiatieven hebben ervoor gezorgd dat we heel anders zijn gaan kijken naar de sector. Veel startende ondernemingen in de vastgoedsector beginnen hun bedrijf dan ook niet met de gedachte om een klassiek vak uit te oefenen. Nee, zij willen concrete business cases realiseren die een antwoord geven op de vele uitdagingen die voor de vastgoedsector in het verschiet liggen. Dat kan door het aanbieden van concrete oplossingen, maar ook door het leveren van aanvullende diensten op bestaande producten.

In dit perspectief is Vastgoedjournaal gestart met haar nieuwste initiatief VJ Startups. VJ Startups investeert in startende bedrijven die sprankelende en onderscheidende ideeën hebben die de Nederlandse vastgoedsector verder brengen.

Coach

Om ervoor te zorgen dat dergelijke innoverende pioniers de kans krijgen hun ideeën uit te voeren, zal een divers team van specialisten de ingediende plannen toetsen. Daarbij zal VJ Startups diverse partijen uitnodigen voor een informele ontmoeting. VJ Startups werkt daarvoor nauw samen met diverse 'informal investors' die hierin mee willen investeren en als coach kunnen fungeren.

Interesse? Neem dan contact met ons op via info@vastgoedjournaal.nl of bel ons op 023- 743 49 09.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022