Roland Lund commercieel directeur Vastgoed Nederland

Vastgoed Nederland, de koepel waaronder online media Vastgoedjournaal, Building Business, Vastgoedvacaturebank en een congresorganisatie vallen, verwelkomt Roland Lund als commercieel directeur. Roland (42) is meteen na zijn opleiding in de sales beland. Hierin heeft hij dan ook jarenlange ervaring opgebouwd en bij een aantal bedrijven gewerkt.

De afgelopen negen jaar is hij werkzaam geweest in de communicatiebranche en heeft vastgoedgerelateerde partijen geadviseerd op het gebied van marketing en sales. Met interesse voor vastgoed en marketing kan Roland Lund een goede behoefte-inventarisatie maken en oplossingsgericht handelen voor vastgoedprofessionals. 

Roland is vanaf augustus 2014 aangesteld als commercieel directeur bij Vastgoed Nederland. Onder Vastgoed Nederland vallen diverse labels zoals www.vastgoedjournaal.nl  , www.buildingbusiness.nl , Vastgoedvacaturebank.nl en een congresorganisatie

Mocht u een communicatiebehoefte hebben of uw bedrijf willen profileren in de markt, dan kunt u contact opnemen voor een kennismakingsgesprek met Roland Lund op nummer 06-11742005. Of mail hem op roland@vastgoedjournaal.nl.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022