Mis het niet: Woningmarkt Debat 2010 op 31 maart

Op 31 maart aanstaande organiseert Vastgoedjournaal haar eerste Woningmarkt Debat 2010. Met dit tijdens lunchtijd georganiseerd evenement in Brasserie Amsterdam in de RAI debatteren kopstukken van corporaties en commerciële marktpartijen over een aantal prangende thema's in de Nederlandse woningmarkt.

Topfiguren onder de tien grootste woningcorporaties van Nederland waaronder De Alliantie, Rochdale, Stadgenoot en van de twee grootste commerciële woningbeleggers Vesteda en Amvest, gezamenlijk goed voor het beheer van bijna 200.000 huurwoningen, zullen met elkaar in discussie gaan. De thema's die bij het debat zullen worden aangesneden zijn onder meer:

- welke maatregelen moeten worden genomen om de compleet vastgelopen woningmarkt weer in beweging te krijgen nu het kabinet is gevallen?

- kan het ongelijke speelveld tussen corporaties en commerciële woningbeleggers worden opgelost of moet de markt hiermee leven?

- welke voorstellen of maatregelen dient het nieuwe kabinet - ongeacht de politieke kleur - in ieder geval in haar nieuwe regeerakkoord op te nemen?

Het debat zal worden geleid door de hoofdredactie van Vastgoedjournaal in samenwerking met journalist Wim van der Kleijn.

De partijen die aan het Woningmarkt Debat 2010 zullen deelnemen zijn:

Huub Smeets
CEO Vesteda Groep

 

 


Frank Bijdendijk

Directeur corporatie Stadgenoot

 Gerard Erents
Bestuursvoorzitter corporatie Rochdale

Hans Touw
Directeur Portfoliomanagement Amvest
Alfred van den Bosch
Directeur Vastgoed & Ontwikkeling corporatie De Alliantie

 

 Met dit Woningmarkt Debat 2010 zet Vastgoedjournaal een nieuwe trend om inhoudelijke bijeenkomsten te combineren met een aansluitend netwerkevenement.

Toegang tot het Woningmarkt Debat 2010 kost u slechts €95 inclusief een uitgebreide lunch. Met deze aantrekkelijke prijssetting maakt Vastgoedjournaal een inhoudelijk evenement interessant voor een breed publiek. In de loop van dit jaar zal Vastgoedjournaal meerdere lunchdebatten gaan organiseren met ondermeer financiers, vastgoedadviseurs, beleggers en ontwikkelaars.

Het programma op woensdag 31 maart 2010 start met de ontvangst van de bezoekers vanaf 10.00 uur met koffie en thee. Het debat zelf begint om 11.00 uur en duurt tot circa 12.30 uur. Aansluitend is er een uitgebreide netwerklunch tot 14.00 uur waarbij bezoekers met hun relaties kunnen napraten en de zakelijke banden verder kunnen verstevigen.

U kunt inschrijven met uw naam en bedrijfsgegevens door een mailtje te sturen naar info@vastgoedjournaal.nl

We kijken uit naar uw komst!

Het team van Vastgoedjournaal

John Kerkhoven
Rogier Hentenaar
Stephanie de Vries
Wim van der Kleijn
Rick Langedijk

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021