Start bouw uitbreiding kantoor Van Oord


Eind mei is er gestart met de uitbreiding van het hoofdkantoor van Van Oord. Met de bouw van deze extra vleugel wordt er circa 4.000 m2 BVO aan het huidige kantoorpand (ca 16.000 m2 BVO) toegevoegd. Deze uitbreiding zal de aanwezige tijdelijke huisvesting vervangen. De nieuwe vleugel wordt door middel van een 40 meter lange loopbrug verbonden met het huidige kantoor. De constructie van deze stalen loopbrug is op 21 juni jl. ingehesen en verbonden aan het huidige gebouw. De uitbreiding zal onderdak bieden aan circa 175 werknemers, een vergadercentrum en circa 125 parkeerplaatsen. Het pand zal naar verwachting eind mei 2015 worden opgeleverd.

De uitbreiding wordt ontwikkeld door OVG en gebouwd door Dura Vermeer Bouw Zuid West onder een engineer & build opdracht.

BOAG heeft voor Van Oord het projectmanagement verzorgd van de aanpassing en uitwerking van het ontwerp van deze uitbreiding. Tevens heeft zij Van Oord begeleid tijdens de diverse onderhandelingen. Tijdens de huidige bouwfase verzorgt BOAG ook het projectmanagement en toezicht.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022