Doe mee aan de Energie Enquête 2014

Vastgoedbeheerders worden jaarlijks geconfronteerd met stijgende kosten voor energie, vooral door toenemende belastingdruk. Een besparing op energie is daarom nettowinst. Maar hoe staat het met het energiebeleid van vastgoed Nederland?

Doe nu mee aan de Energie Enquête 2014 en maak kans op een jaar energiemonitoring inclusief energiebesparingsonderzoek ter waarde van €1200!

In het vorig jaar dichtgetimmerde Energieakkoord staan harde doelstellingen voor energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Stimulerende maatregelen zijn vooral gericht op huishoudens. Bedrijven worden geconfronteerd met dwingende regelgeving voortkomend uit het Activiteitenbesluit.

Maar, wat doet de vastgoedondernemer hiermee en worden die doelstellingen op deze manier wel gehaald? Met de Energie Enquête steken we de thermometer in het energiebeleid van de vastgoedmarkt.

Met het onderzoek gaan we in op de onderwerpen:

•          Energiebeleid en MVO-beleid binnen de organisatie

•          Energiebesparende maatregelen

•          Huidig en toekomstig gebruik van duurzame energiebronnen 

•          Obstakels bij het opstarten en realiseren van duurzame energieprojecten

•          Energieneutraliteit van toekomstige producten of diensten

•          Recessie vs. investeren in duurzaamheid

De uitkomsten van de Energie Enquête 2014 worden gepresenteerd op de Energie Vakbeurs, begin oktober en uiteraard in Vastgoedjournaal. De resultaten geven een beeld van de mogelijkheden en kansen van duurzaam vastgoed en doelmatig energiebeheer.

Doe mee met de Energie Enquête en maak kans op een jaar energiemonitoring inclusief energiebesparingsonderzoek ter waarde van €1200. De uitkomsten van het onderzoek worden aan het einde van de zomer gepresenteerd.

De Energie Enquête 2014 kunt u HIER vinden.



Reacties


Laatste nieuws