Top Movers wint prijs voor beste landelijke verhuisorganisatie

Top Movers mag zich de beste landelijke verhuisorganisatie noemen. Niet alleen ging de PPV Award, voor de beste Erkende Projectverhuizer 2014, naar één van de aangesloten verhuizers, ook de zestien partners scoorden samen het best met een buitengewoon fraai rapportcijfer van 8,4. “We hebben hiermee iets bijzonders gepresteerd”, concludeert Eric de Ruijter, directeur van Top Movers.

De directeur heeft een verklaring voor het succes: “Ons sterke punt is de landelijke organisatie, gekoppeld aan regionale bedrijven. Zij kennen de wensen van hun klanten en spreken dezelfde taal. Met kritische opmerkingen en verbeterpunten wordt echt wat gedaan. Dat betaalt zich uit in de cijfers waarmee we nu beloond zijn.”

De PPV Award wil positieve aandacht geven aan het vakmanschap en de kwaliteit van gecertificeerde Erkende Projectverhuizers. Verder wil men vooral ook de teamprestatie van de verhuismedewerkers zichtbaar maken. De onderscheiding wordt toegekend op basis van de resultaten van onafhankelijk tevredenheidsonderzoek onder opdrachtgevers van verhuizingen van kantoren, bedrijven en instellingen. Zij beoordelen de verhuizers op in totaal vijftien aspecten. Er wordt onder meer gekeken naar kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022