Jurist Multi Corporation en bekende vastgoed-advocate stappen over naar Griph

Het nog jonge Amsterdamse advocatenkantoor Griph law & tax is er in geslaagd om het hoofd juridische zaken van vastgoedontwikkelaar Multi Corporation aan zich te binden. Nico Jacobs keert na vijf jaar bedrijfsleven terug in de advocatuur. Ook de vaste advocate van een andere grote vastgoedontwikkelaar Cheryl Leunissen heeft haar oude kantoor verlaten en zich aangesloten bij het kantoor aan De Lairessestraat 117.

Beide juristen zijn overigens ‘oude bekenden’ van elkaar. In het verleden hebben zij jaren als advocaat gewerkt bij Loyens & Loeff. Nico begon zijn carrière daar zo’n 15 jaar geleden en voor zijn tijd bij Multi werkte hij als general counsel bij de internationale hotelgroep Accor. Cheryl maakte een keer een kleine uitstap in het bedrijfsleven als bedrijfsjurist van de Schiphol Group, maar is nu al weer bijna 17 jaar werkzaam in de advocatuur. Samen richten zij zich bij Griph op de vastgoedpraktijk.

(Mede) oprichter Jaap Stikkelbroeck:  “Het gaat hard zo met onze coöperatie. Ik ben blij en zelfs wel een beetje trots dat zo veel juridische ervaring besluit zich bij ons aan te sluiten. Uit het niets een stevige vastgoedpraktijk is ook bijna te mooi om waar te zijn.”

Griph law & tax is een coöperatie van advocaten en fiscalisten, een vernieuwende vorm van samenwerking in de advocatuur. De partners van Griph delen de zeggenschap binnen kantoor, maar zijn verder zelfstandig. De vastgoedexpertise van Nico en Cheryl sluit goed aan bij het brede dienstenpakket van Griph, dat in korte van tijd is gegroeid tot een all round kantoor met 10 advocaten.



Reacties


Laatste nieuws