Vandeginste naar ASR Vastgoed Vermogensbeheer

Pieter Vandeginste (1971) is per 1 maart in dienst getreden als Senior Acquisitie- en Verkoopmanager Commercieel Vastgoed bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Voor zijn overstap naar ASR Vastgoed Vermogensbeheer was Vandeginste werkzaam als Directeur Ontwikkeling bij Bohemen - Ruimte in Ontwikkeling.

Voor die tijd heeft Vandeginste negen jaar gewerkt bij Provast als projectontwikkelaar. Bij Provast ontwikkelde hij kantoren, winkels en woningen. Aansprekende recente projecten waar hij bij betrokken is geweest, zijn onder andere de Monarch in de Den Haag (85.000m2 kantoren) en het centrumplan van Lisse (7000m2 winkels en 225 woningen). Voor zijn periode bij Provast heeft Vandeginste twee jaar gewerkt bij Lucent Technologies als internationaal project manager.

In zijn nieuwe functie als Senior Acquisitie- en Verkoopmanager is hij verantwoordelijk voor het acquireren en verkopen van winkel- en kantoorobjecten ten behoeve van de vastgoedportefeuilles van de klanten van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Naast acquisities en verkopen zal Vandeginste tevens verantwoordelijk zijn voor een belangrijk deel van de omvangrijke nieuwbouwpijplijn die de komende jaren gerealiseerd zal worden. Ook zal hij Asset Management ondersteunen bij herontwikkelingsvraagstukken.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021