Schaub & Partners na overlijden oprichter verder onder leiding van Maurits de Peuter

Op zondag 18 mei 2014 is zeer onverwachts Mark Schaub overleden. Als oprichter van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. te Rotterdam heeft hij zich de afgelopen 12 jaar vol energie en passie ingezet voor het bedrijf. Per direct neemt Maurits de Peuter de leiding van het bedrijf op zich.

De Peuter is de afgelopen 4 jaar zeer nauw betrokken geweest bij de dagelijkse bedrijfsvoering in de functie van vastgoedadviseur. Als directeur van Schaub & Partners zal hij samen met het huidige team de ingeslagen weg voort zetten.  

Maurits de Peuter: “Ondanks het trieste verlies van de naamgever van ons bedrijf en zeer gewaardeerde collega richten wij onze blik op de toekomst. Met een hecht team van professionals op het gebied van bedrijfshuisvesting en een vaste groep van gewaardeerde opdrachtgevers zullen wij, met dezelfde passie en energie als Mark dat altijd heeft gedaan, het bedrijf voortzetten. Als relatief kleine organisatie zijn wij in staat om snel, flexibel en met maximale aandacht op de vastgoedmarkt te opereren. De toekomst zien wij dan ook vol vertrouwen tegemoet”.  

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting is specialist op het gebied van commercieel vastgoed. De focus ligt met name op de Rotterdamse regio. Cliënten variëren van eindgebruikers, gemeenten, Havenbedrijf Rotterdam, banken, pensioenfondsen tot particuliere beleggers. Schaub & Partners biedt dienstverlening op het gebied van verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop, beleggingen, taxaties en overige huisvestingvraagstukken met betrekking to commercieel vastgoed. Schaub & Partners houdt kantoor aan het Westplein 5 in het historische Scheepvaarkwartier te Rotterdam.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022