Centrumplan Waddinxveen bereikt hoogste punt

Vorige week hebben alle betrokken partijen die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van het nieuwe winkelcentrum van Waddinxveen het glas geheven vanwege het bereiken van het hoogste punt. 

Op 4 februari 2013 is gestart met de bouw van het nieuwe centrum van Waddinxveen. Ruim 400 man bouwplaatspersoneel is bezig om het centrum te realiseren. Inmiddels zijn de eerste delen van het project, dat in november 2014 wordt geopend, al uit de steigers. Op woensdag 14 mei 2014 hebben alle betrokken partijen zich verzameld in het nieuwe hart van Waddinxveen "het Gouweplein" om gezamenlijk het glas te heffen op het bereiken van het hoogste punt. Dit onder toeziend oog van Burgemeester Bert Cremers en Wethouder Kees de Jong.

De bouw van het Centrumplan Waddinxveen omvat 19.000 m² aan winkelruimte, horeca en dienstverlening. Naast deze commerciële ruimten worden er 260 woningen en een sociaal cultureel centrum gerealiseerd, met ondermeer een bibliotheek. BOAG verricht de directievoering en het toezicht.



Reacties


Laatste nieuws