Inschrijfdatum Duurzame Innovatie Pitch verlengd

Heeft u dé duurzame innovatie van het jaar en wilt u ondersteuning en publiciteit ontvangen voor uw idee? De Dutch Green Building Council roept partijen op om mee te doen met alweer de zesde editie van de Duurzame Innovation Pitch. Op veler verzoek is de inschrijftermijn voor deze competitie verlengd.

is mogelijk om uw idee tot en met woensdag 7 mei 2014 in te dienen. De winnaar wordt bekendgemaakt op 5 juni op de grote stand van ABN Amro tijdens de PROVADA 2014 in Amsterdam RAI.

Iedere organisatie die duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving ontwikkelt kan meedoen. Het mag gaan om een product, techniek, toepassing of dienst. Belangrijk is dat het een concrete, kansrijke innovatie met een duurzaam karakter is. Het jaarlijkse evenement richt zich vanaf dit jaar op een bredere doelgroep. Juryvoorzitter Rob van Hattum hierover: “We willen iederéén met een duurzame innovatie oproepen om mee te doen. Het gaat dus niet zozeer om de onderneming, maar meer om de kwaliteit van de innovatie. Vandaar dat Duurzame Innovator Pitch vanaf dit jaar de Duurzame Innovation Pitch heet.”
  

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022