Flexibele aanbieder Spaces opent vestiging op Zuidas

Spaces opent in mei op een tweede locatie in Amsterdam; in gebouw ‘Vivaldi Offices I', aan de B. Strozzilaan 201 (Zuidas). In Spaces Zuidas komt 9.000 m2 aan flexibele kantoorruimte en werkplekken voor professionals beschikbaar. Ook biedt Spaces een grote variëteit aan vergaderruimtes, een café/deli, een restaurant, én een eigen overdekte parkeergarage.

Dit gebouw op de Zuidas is eigendom van het DOF Master Fund. Dit fonds wordt beheerd door ING Real Estate Investment Management BV. De eerste vestiging van Spaces, aan de Herengracht, is geopend sinds oktober 2008. Het motto van Spaces is ‘meet, work, lunch & network'. Spaces biedt bedrijven en zelfstandige professionals een werkplek met optimale flexibiliteit.

Het pand aan de Zuidas zal op basis van dezelfde filosofie worden ingedeeld en ingericht als Spaces aan de Herengracht. Op de benedenverdieping een lounge, business club, brasserie en ‘café/deli' en een aantal ‘meeting rooms', voldoende ruimte om te werken, een klant te ontmoeten of een zakenlunch te nuttigen. Op de verdiepingen een groot aanbod van kleinere en grotere kantoren. Startend van 30 m2 tot maximaal 2 verdiepingen; 2650 m2. De kantoren kunnen op flexibele condities, o.a. contractsduur vanaf een half jaar, worden gehuurd. Daarnaast is er ook in Spaces Zuidas op de ‘free‐lancers vloer' de mogelijkheid om, voor langere of kortere tijd, werkplekken te huren voor één of meerdere dagen per week inclusief internetverbinding.

De combinatie van flexibele huurmogelijkheden en aanvullende faciliteiten betekent dat Spaces aansluit bij
wat ondernemers, werkgevers en de ‘independent professional' vandaag verwachten van hun werkomgeving: praktisch, flexibel en stijlvol.

Martijn Roordink, Directeur van Spaces: "Het doel van Spaces is om werken makkelijker en leuker te maken. Representativiteit , behoud van hun eigen identiteit en efficiëntie staat voor onze gebruikers centraal. We zijn trots dat we een nieuwe stap in de ontwikkeling van ons bedrijf met een gerenommeerde partij als ING Real Estate hebben kunnen zetten. Bij Spaces bewijzen wij dat werken leuker, effectiever en vooral inspirerender kan."

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021