Vanaf april 2014 is Mayfield Asset and Property Management B.V. officieel in het bezit van het RICS-certificaat “regulated by RICS”. De RICS-accreditatie bevestigt dat het bedrijf een strikte gedragscode hanteert, de hoogste ethische en professionele normen nastreeft en hierop door RICS wordt gecontroleerd, zo meldt Mayfield.

RICS heeft meer dan 100.000 leden in 140 landen en ziet toe op de handhaving van de hoogste normen op het gebied van opleiding en beroepsuitoefening. RICS wil klanten beschermen door een strikte gedragscode en het levert onpartijdige adviezen, analyses en richtlijnen voor en over de vastgoedbranche.

Wij zien het behalen van de accreditatie als een mijlpaal voor onze organisatie. Het certificaat stelt ons in staat om ons te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, professionaliteit en integriteit, aldus managing director Marco Reijven MBA MRICS. Het sluit niet alleen uitstekend aan op het door ons gevoerde beleid maar biedt eveneens het voordeel dat het RICS-lidmaatschap en de standaarden wereldwijd worden herkend en erkend.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022