Zo direct! Webinar over de PTA, een jaar later

Zo direct start om 13.00 uur de nieuwste livestream webinar van VastgoedLAB onder leiding van Dirk Brounen (TiasNimbas Business School).

Vastgoedtaxaties staan midden in de belangstelling. Iedereen wil graag weten wat vastgoed waard is in 2014, en steeds meer mensen vragen zich af waar die waardering op is gebaseerd. In 2013 heeft het Platform Taxateurs en Accountants (PTA) 28 aanbevelingen gedaan om vastgoedtaxatieproces te verbeteren. Nu, ruim een jaar later rijst de vraag: wat is er bereikt? Zijn vastgoedtaxaties beter? Welke veranderingen zijn er opgetreden? Wat staat ons nog te wachten? Antwoorden op ondermeer deze vragen bespreekt Dirk Brounen (TiasNimbas Business School) met zijn gastsprekers Jef Holland (Deloitte) en Paul Nelisse (Colliers International).

Dit livestream webinar start dus zometeen om 13:00 uur en biedt deelnemers gedurende de volle 30 minuten de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc. Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door te klikken op het betreffende webinar-icoon op de website www.vastgoedlab.nl, of stuur een aanmelding via vastgoedlab@tiasnimbas.edu en het vastgoedLAB stuurt u 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering. 

Schikt de tijd u niet? U kunt dit webinar nadien op uw gemak terugkijken via onze website www.vastgoedlab.nl



Reacties


Laatste nieuws