A1 Bedrijvenpark Deventer verwelkomt tweede nieuwe bedrijf

Netters Infra bouwt een bedrijfspand op A1 Bedrijvenpark Deventer. Het aannemersbedrijf heeft een kavel van 2306 m2 in erfpacht genomen en zet op korte termijn de eerste schop in de grond. “We zijn toe aan een nieuwe locatie in Deventer. Verhuizen van bedrijventerrein Kloosterlanden naar A1 Bedrijvenpark Deventer is voor ons een logische stap”, aldus Gernand van Buul, eigenaar van Netters Infra.

Robin Hartogh Heys, wethouder economie van de gemeente Deventer: “Het bedrijvenpark wordt nu ‘bouwklaar’ gemaakt. Daardoor kunnen ondernemers zich snel vestigen op het bedrijvenpark. Netters Infra pakt als eerste die kans en we verwachten dat er meerdere bedrijven volgen.” 

Het nieuwe pand van Netters is een voormalig bedrijfsgebouw dat gedeeltelijk gedemonteerd is. Het hergebruik van een bedrijfspand sluit goed aan bij de duurzaamheiddoelstellingen van A1 Bedrijvenpark Deventer.

Netters Infra - met een hoofdvestiging in Enschede, nevenvestigingen in Almelo en Deventer en circa 85 medewerkers - is het tweede bedrijf dat zich definitief vestigt op A1 Bedrijvenpark Deventer. Horecaonderneming Van der Valk kocht de eerste kavel op het bedrijvenpark voor de bouw van een hotel, restaurant en wellnescenter. 



Reacties


Laatste nieuws