ReShape Properties herontwikkelt postkantoor Heerlen en vindt huurder

ReShape Properties heeft, namens eigenaresse Beryllus Theta, een langjarige huurovereenkomst gesloten met ING voor circa 750m2 winkelruimte in het voormalige postkantoor op de hoek van de Honigmannstraat – Van der Maessenstraat in Heerlen. Het pand is centraal gelegen in het centrum van Heerlen, tussen Schinkelkwadrant Zuid dat door Multi wordt herontwikkeld en het Corio Center.

Het karakteristieke pand dat tot 2009 in gebruik was als postkantoor, wordt door ReShape Properties herontwikkeld. Bij de herontwikkeling worden de karakteristieke kenmerken van het markante pand hersteld. De bouwwerkzaamheden zullen medio 2014 starten, waarna de ruimte in 2015 door ING in gebruik genomen wordt.

De ruimte van ING in het voormalige postkantoor wordt ingericht volgens de ING formule, waarin persoonlijke aandacht en deskundig advies centraal staan. Klanten van ING kunnen zich op het kantoor laten adviseren over complexe financiële situaties door deskundige adviesteams. Adviseurs op het gebied van Hypotheken, Personal Banking, Private Banking en MKB werken vanuit het kantoor en dragen op deze manier bij aan uitgebreide mogelijkheden op het gebied van financieel advies. Daarnaast is er ruimte gecreëerd voor persoonlijke service met onder andere een gastvrije ontvangst en veraangenaming van de eventuele wachttijd met koffie, thee en wifi.

Naast de herontwikkeling van het postkantoor, wordt op termijn de naastgelegen perceel eveneens herontwikkeld. Bij de verhuur wordt ReShape Properties bijgestaan door Boek & Offermans, partner in Dynamis. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022