Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement opent nieuwe vestiging

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement heeft een nieuwe vestiging in Utrecht geopend. Het kantoor is gesitueerd aan de Hogeweide 462 in de wijk Leidsche Rijn.

Op het kantoor zijn een vast team van 8 specialisten op het gebied van property management werkzaam. Zij verrichten alle facetten van het property management, zowel op het gebied van commercie, techniek, verhuur en administratie. Daarnaast zal het specialistische team nieuwbouwverhuur ook vanuit het kantoor werkzaam zijn.

Maurice Kuijten, adjunct directeur: “Wij zijn zeer verheugd met ons nieuwe kantoor. Door de opening van het nieuwe kantoor zijn wij in staat om onze opdrachtgevers nog beter te ontzorgen. Wij zijn nu dichter bij ons beheer in Leidsche Rijn gevestigd. Namens diverse opdrachtgevers verhuren en beheren wij een groot aantal woningen in de wijk Leidsche Rijn. Tevens zullen wij binnenkort, namens opdrachtgever a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, aanvangen met de verhuur van 199 nieuwbouw appartementen in Terwijde.”

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement beheert in en om de provincie Utrecht ongeveer 2.500 woningen. Op dit moment zijn er circa 70 woningen voor verhuur beschikbaar. Binnen afzienbare tijd zal de Utrechtse portefeuille aangevuld worden met een nieuwe opdrachtgever.



Reacties


Laatste nieuws