Winkelbelegger Corio is blij met de terugkeer van de Nederlandse Raad Winkelcentra naar Hoog Catharijne. NRW huurt samen met NeVaP (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform) 270m2 op de bovenste etage van kantoorgebouw Cluetinckborch in Hoog Catharijne. Naast reguliere kantoorruimte voor het bureau richt NRW een deel van het gehuurde in als NRW Café, een open workspace, als flexwerkplek en ontmoetingsplaats voor zijn leden. De ligging in het hart van Nederland, en aan het grootste vervoersknooppunt van het land, maakt het NRW Café in Hoog Catharijne bijzonder toegankelijk. NRW en NeVaP openen op 1 februari 2014 de deuren.

Menno Overtoom, directeur Hoog Catharijne bij Corio: "Wij zijn bijzonder verheugd met de terugkeer van NRW. Wat ons betreft is er geen mooiere locatie denkbaar voor de Raad van Winkelcentra dan het winkelhart van Nederland."

Ook Brigit Gerritse, directeur NRW, is blij met de nieuwe locatie. "De ruimte is zeer geschikt om als een huiskamer voor onze leden te gaan functioneren. Hier kunnen de commissies vergaderen en NRW leden met elkaar afspreken. Ook flexwerken zal hier mogelijk zijn voor de leden. De ruimte wordt daar op een heel bijzondere wijze voor ingericht. En ongetwijfeld zal de gezamenlijke huisvesting met NeVaP ook tot nieuwe initiatieven leiden. Onze netwerken kunnen elkaar versterken”, aldus Gerritse.

Mariëlle Wieman, directeur NeVaP: “Wij zien er naar uit om per 1 februari 2014 samen met NRW gehuisvest te zijn in hét winkelhart van Nederland. Deze dynamische omgeving past uitstekend bij NeVaP. Ook vinden wij het vanwege onze duurzaamheidsambities belangrijk om direct aan een van de belangrijkste OV knooppunten gevestigd te zijn in een duurzaam gerenoveerd kantoor.”

De overeenkomst is door Corio in eigen beheer gerealiseerd.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022