Wie wordt de meest invloedrijke beslisser van 2014? Breng NU uw stem uit!

Vastgoedjournaal publiceert vandaag voor de vierde keer de ranglijst van de meest invloedrijke beslissers in de Nederlandse vastgoedsector. Welke mannen en vrouwen zullen dit jaar echt het verschil gaan maken? Breng uw stem uit op maximaal 5 beslissers waarvan u denkt dat zij in 2014 de meeste invloed zullen hebben op de koers van de Nederlandse vastgoedsector.

Lezers en abonnees van Vastgoedjournaal kunnen zelf via stemming aanwijzen van wie zij verwachten dat zij dit jaar de Nederlandse vastgoedsector sterk zullen beïnvloeden. Het kan gaan om bijzondere (her)ontwikkelingen, opvallende beleggingsdeals, baanbrekende adviezen en/of gunstig voor de vastgoedsector uitpakkende besluiten.

Om u te helpen bij het maken van een goede keuze heeft de redactie van Vastgoedjournaal de eerste voorselectie gemaakt. Die 150 beslissers (in willekeurige volgorde) zijn te vinden onder de bedrijfsnaam en type organisatie  waarvoor zij werken. Gedurende de openstelling van de stemming zal Vastgoedjournaal wekelijks een update verstrekken van de actuele stand van de uitgebrachte stemmen. Na drie weken zal de stemming worden gesloten en publiceren wij de definitieve ranglijst.

Klik hier om uw stem uit te brengen!



Reacties


Laatste nieuws