Richard de Laat bestuursvoorzitter bij de Advocaten van Van Riet

Richard de Laat (41) is per 1 januari 2014 benoemd tot bestuursvoorzitter bij de Advocaten van Van Riet. De Laat, sinds 2004 partner bij het Utrechtse advocatenkantoor, maakte vanaf 2011 al deel uit van het dagelijks bestuur.

De Laat volgt als voorzitter Marjolijn van Deventer op, die na zes jaar voorzitterschap als partner Arbeidsrecht blijft verbonden aan de Advocaten van Van Riet. Partner Wouter van Galen is aangesteld als nieuw lid van het driehoofdige dagelijks bestuur, waarvan Jan Dingemans deel blijft uitmaken.

“Net als in de afgelopen jaren zetten wij ook de komende periode op een no nonsense, toegankelijke manier in op gespecialiseerde en hoogwaardige juridische diensten”, zegt De Laat. “We willen in een veranderende omgeving nog meer voorzien in de behoefte van onze klanten aan snelle juridische duiding, onder meer door nog actiever kennis te delen en verbindingen te leggen. Ons kennisplatform KennisVanVanRiet.nl zetten we daarvoor de komende periode nog verdergaand in.”

Terugtredend voorzitter Marjolijn van Deventer kijkt met voldoening terug op de afgelopen jaren. “We hebben als kantoor een sterke periode doorgemaakt, ondanks de ook voor advocaten onzekere marktomstandigheden”, aldus Van Deventer. “We zijn een stabiel kantoor met een praktijk die zich goed doorontwikkelt. Met plezier ga ik me weer volledig richten op mijn specialisme, het arbeidsrecht.”

De Advocaten van Van Riet B.V., opgericht in 1987, is gevestigd in Utrecht en telt momenteel 21 advocaten die zijn gespecialiseerd in insolventierecht, vastgoedrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022