Provast partner Frank van der Weide treedt terug

Frank van der Weide is wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd per 1 januari jl. teruggetreden als partner bij Provast. Van der Weide was ruim 25 jaar verbonden aan Provast, sinds 1990 als partner.

Van der Weide (1950) begon zijn carrière als civiel ingenieur bij ingenieursbureau UOB, het toenmalige ingenieursbureau van HBM, later opgegaan in BAM. Vanaf 1982 was hij als projectleider bij HBM verantwoordelijk voor de bouw van diverse werken, waaronder de bouw van Holiday Inn te Amsterdam. De overstap naar Provast maakte hij in 1988. Een paar projecten uit de lange reeks nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten waar Frank aan heeft gewerkt: Park Veursehout, De Hogenhout, OPCW, CentreCourt, Prinsenhof, de Monarch en recentelijk Amadeus in Den Haag.

Hans Schröder, partner bij Provast: "Frank van der Weide heeft in de afgelopen 25 jaar als geen ander vorm en inhoud gegeven aan het begrip 'Provast kwaliteit'. Hij wordt geroemd om zijn conceptueel vermogen, is rechtdoorzee en heeft succesvol zeer complexe projecten gerealiseerd. Namens heel Provast wil ik Frank bedanken voor zijn onmisbare bijdrage aan de ontwikkeling van Provast. Ongetwijfeld krijgt hij nu meer gelegenheid om, samen met zijn partner, zijn culturele wensen in vervulling te laten gaan. Geniet van deze nieuwe levensfase. "

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022