Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen huurt 2350 m² kantoor in Ede

Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) en NSI Kantoren hebben een zesjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte op het Horapark in Ede. NISB huurt circa 2350 m² op de begane grond en de eerste verdieping.

De verhuurder NSI Kantoren B.V. werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff in collegiale samenwerking met Keus Kauffeld Makelaardij Ede.

Horapark is een ruim opgezet kantorenpark bestaande uit zes vrijstaande kantoorgebouwen en is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe. Het kantorencomplex ligt op loopafstand van het Intercitystation Ede-Wageningen en is goed bereikbaar vanaf de A12. Horapark biedt huisvestingsmogelijkheden voor grote en kleinere kantoorgebruikers, die een unieke ligging in het groen, maar met goede verbindingen per auto en met het openbaar vervoer wensen. Het Horapark ondergaat op dit moment een revitalisatie waarbij de infrastructuur, verlichting, groenvoorziening en de binnen- en buitenzijde van de kantoorgebouwen worden verbeterd met behoud van de ecologische hoofdstructuur waar het kantorenpark onderdeel van uitmaakt.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021