Blauwhoed verkoopt 31 huurwoningen in De Blaricummermeent

De nieuwe Blaricumse wijk De Blaricummermeent is binnenkort 31 huurwoningen rijker. Ontwikkelaar Blauwhoed verkocht de woningen onlangs aan een belegger, die ze gaat verhuren in de vrije sector. Het gaat om 31 eengezinswoningen, kleinschalig geschakeld in woonblokken van twee tot vijf woningen. De huurwoningen vallen straks met huurprijzen tussen €895,- en €1.060,- in het middensegment en zijn daarmee een mooie toevoeging aan het diverse programma aan woningtypen en prijsklassen in De Blaricummermeent. Blauwhoed is gisteren al gestart met de bouw van de woningen. Naar verwachting is de bouw in juni 2014 klaar. 

De 31 huurwoningen maken onderdeel uit van een plan van 38 woningen, waaronder ook 7 koopwoningen die door Blauwhoed zelf op de markt worden gebracht in het project Your new life in het Gooi. Deze 7 koopwoningen zijn ook begin deze week  in aanbouw genomen. 

Alle 38 woningen zijn kleinschalig geschakeld in woonblokken van twee tot vijf woningen. Er zijn drie typen: rijwoningen, hoekwoningen en hoekwoningen met een dwarse mansardekap. Met huurprijzen tussen €895,- en €1.060,- vallen de huurwoningen straks in het middensegment. De bouw van de woningen is afgelopen week gestart en de planning is dat de bouw in juni 2014 klaar is. De architect van de woningen is Klunder Architecten en de bouw zal door Aalberts Bouw worden gedaan.

De 31 huurwoningen en 7 koopwoningen komen in deelplan C1 van De Blaricummermeent. Met de realisatie van deze woningen wordt dit deelplan nagenoeg voltooid. De Blaricummermeent is een nieuwe en divers opgebouwde wijk, gelegen tussen het Gooimeer en het oude Blaricumse dorp, waar in totaal circa 870 woningen dienen te komen in vele verschillende typen en prijsklassen. Naast deelplan C1 is Blauwhoed ook actief in deelplan A. In totaal ontwikkelde Blauwhoed in De Blaricummermeent al circa 80 woningen, zowel huur- als koopwoningen in verschillende typen en prijsklassen. Daar komen nu de 31 huurwoningen en 7 koopwoningen in deelplan C1 bij.

Meer informatie over de 31 huurwoningen vindt u op http://www.blaricummermeent.nl

Meer informatie over de 7 koopwoningen vindt u op www.yournewlifeinhetgooi.nl



Reacties


Laatste nieuws