TNT heeft in samenwerking met DTZ Zadelhoff het voormalige postkantoor (circa 1.800 m²) aan Giesbers Communicatie Groep verkocht. Giesbers neemt het gebouw aan de Hoofdstraat 29 in Velp (Gld.) zelf in gebruik. Het gaat om het voormalige rijksmonumentale postkantoor met buitenterrein en garages aan het begin van de Hoofdstraat van Velp, op de hoek met de President Kennedylaan.

Het object is rond 1900 ontworpen door de bekende Rijksbouwmeester C.H. Peeters, die in Nederland diverse post- en telegraafkantoren heeft ontworpen. Zowel binnen als buiten zijn veel originele elementen behouden gebleven, waardoor het object een markante uitstraling heeft. Het object is een beschermd monument als bedoeld in de Monumentenwet 1988.

Giesbers is een allround communicatie mediabedrijf waar opdrachtgevers terecht kunnen voor zowel eenmalige publicaties als de realisatie van 'eigen' communicatiekanalen zoals relatiemagazines, e-zines of publicaties op het web. Daarnaast heeft Giesbers een breed uiteenlopend portfolio van gedrukte media, ondersteund met digitale media. Maar ook voor narrowcasting kan men bij Giesbers terecht.

Voor Giesbers is sfeer en de historie van het pand belangrijk. Nieuwe communicatie op de plek van oude communicatie. Dat vindt het bedrijf een mooie gedachte.

TNT biedt bedrijven en consumenten wereldwijd een breed scala aan post- en expressdiensten. DTZ Zadelhoff trad op namens de verkoper, TNT Real Estate B.V.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021