Dielemans in dienst als Manager Agency bij CBRE Rotterdam

Walter Dielemans treedt per 1 maart 2010 bij CB Richard Ellis in dienst als Manager Agency voor de vijfde Nederlandse vestiging van de vastgoedadviseur in Rotterdam. Walter zal zich richten op alle Agency activiteiten in Rotterdam en omstreken. Concreet betekent dit dat hij met het Agency team met name aan- en verhuurtransacties in de kantorenbranche zal initiëren en begeleiden.

Direct na zijn studie HEAO Management, Economie en Recht (MER) aan de Hogeschool 's-Hertogenbosch was Dielemans werkzaam als Account Manager Corporate Clients bij ING/ Nationale Nederlanden. Daarna volgde hij de opleiding SVM-NIVO Makelaardij en binnenkort rondt hij zijn MSRE-opleiding af aan de Amsterdam School of Real Estate.

Van 2005 tot begin 2010 werkte Walter bij DTZ Zadelhoff Rotterdam waarvan de laatste twee jaar als Senior makelaar Agency Offices. Hij heeft hierdoor ruime kennis van de vastgoedmarkt in de regio Groot Rotterdam opgedaan.

De nieuwe vestiging in Rotterdam zal - net als in de rest van Nederland - het full service vastgoeddienstenpakket aanbieden aan haar cliënten. Met de komst van Walter Dielemans zal de service line Agency goed vertegenwoordigd zijn in de Maasstad en kan de clientèle van CB Richard Ellis rekenen op professioneel advies bij de aan- en verhuur van kantoorruimte, de heronderhandeling van huurovereenkomsten en strategiebepaling op het gebied van huisvesting.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021