BOAG is lid geworden van HERMON Netwerk, wat is opgericht door HERMON Erfgoed. Hermon Erfgoed staat voor een duurzame Herontwikkeling van Monumentaal Erfgoed. HERMON Erfgoed is een landelijke, onafhankelijke ontwikkelaar met een bijzondere missie en passie.

BOAG heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het renoveren, verduurzamen en/of transformeren van (monumentaal) vastgoed. In 2012 heeft BOAG onder meer het bouwmanagement verricht voor de volgende genomineerde projecten:

- The Bank te Amsterdam (FGH Vastgoedprijs 2012)
- Markthof te Hoofddorp (NRW Jaarprijs 2012)
- Raad van State te 's-Gravenhage (Riks d'Excellence 2012)
- Central Plaza te Rotterdam (Award voor Duurzame Architectuur 2012)

Het behoud van monumentaal erfgoed vraagt om een integrale visie omtrent herontwikkelings-mogelijkheden. Met onze brede kennis van de markt, bouwkosten, verduurzamen en uitvoerings-technieken leveren wij een belangrijke bijdrage aan een nieuwe toekomst van monumentaal erfgoed.

Het HERMON Netwerk bestaat uit een aantal gerenomeerde bedrijven met eenzelfde passie, ervaring en kennis ten aanzien van het restaureren en herontwikkelen van monumenten. Elke regio van het land is vertegenwoordigd door een van onze netwerkpartners. Op deze manier kunnen wij met lokale kennis de haalbaarheid van projecten onderzoeken en de uitvoering ervan tot stand brengen.

De aangesloten netwerkpartners van HERMON Netwerk zijn:
De restauratiebedrijven: > Schakel & Schrale > Nico de Bont > Van Dinther > Van de Burgt en Strooij > Hoffman > van Tienen > Jurriëns

De adviseurs: > De Jong Gortemaker Algra > Grontmij Nederland > Bureau Delfgou > Architecten van Mourik > TPAHG Architecten > Braaksma & Roos Architectenbureau > BOAG Advies en Management > Bouw- en Restauratie Adviesburo Holtzer > Kentie en Partners

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022