Vanmiddag werd, in het WTC in Amsterdam, de jaarlijkse IVBN Scriptieprijs uitgereikt. Rik Eertink ontving uit handen van juryvoorzitter Cor Worms de glazen Scriptieprijs Award én een bedrag van € 5000 voor zijn aan de Amsterdam School of Real Estate uitgevoerde onderzoek ‘Benchmarking van de Winkel Asset Management Prestatie' .

Uit het juryrapport: "Een werkelijk zeer sterke en praktisch georiënteerde scriptie over de niet direct financiële indicatoren achter de beleggingsprestatie van vastgoed, in het bijzonder winkelvastgoed. Een relatief smal maar relevant gebied, goed afgebakend, met de nodige diepte behandeld en met concrete resultaten. Een grote bijdrage aan transparantie middels benchmarking. De studieresultaten bieden een overtuigend analytisch handvat voor bijsturend beleid".

De IVBN-Scriptieprijs is een door de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN) ingestelde jaarlijkse stimuleringsprijs voor studenten die afstuderen op een vastgoedgerelateerd onderwerp. Met deze prijs wil de IVBN bijdragen aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van de vastgoedbeleggingssector in Nederland. Aan de prijs is een geldbedrag van € 5000 verbonden. De genomineerde ontving € 1000.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021