Alle 150 meest invloedrijke beslissers op een rij

Vastgoedjournaal heeft de definitieve lijst vrijgegeven van de gehele VJ Top 150 meest invloedrijke beslissers in de Nederlandse vastgoedbranche. Na telling, controle en opnieuw hertelling van de duizenden uitgebrachte stemmen van lezers en abonnees van Vastgoedjournaal, zijn alle 150 beslissers in de definitieve rangorde ondergebracht.

Anders dan lijstjes in andere vastgoeduitgaven is de rangorde in de VJ Top 150 Beslissers niet gebaseerd op de grootte van de omzet, marktaandeel, projectenpijplijn of de omvang van de beleggings- en ontwikkelportefeuille. Lezers en abonnees van Vastgoedjournaal hebben zelf aangewezen wie zij als meest invloedrijk achten. Opvallend genoeg zijn de verschillen met de andere ranglijsten in andere media niet eens zo groot. Zo bezetten de hoogste 20 beslissers in de VJ Top 150 ook elders de hoogste treden van de concurrerende ranglijsten. En onze eerste twee toppers Joop van Oosten en Peter Keur staan ook elders op het erepodium.

De VJ Top 150 laat ook zien dat men niet perse alle borrels en recepties hoeft af te lopen, aan de lopende band interviews te geven of zitting te nemen in allerlei commissies om toch hoog in de lijst terecht te komen. In de top tien staan genoeg namen waaronder de topper Van Oosten zelf, maar ook Dik Wessels, Johan van der Ende en Guilleaume Poitrinal komen niet vaak in de openbaarheid. Lezers en abonnees van Vastgoedjournaal hebben dit goed gezien en daadwerkelijk die beslissers aangewezen die ertoe doen.

klik op de link om lid te worden....de leden kunnen gewoon inloggen

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021