Bilfinger haalt bij Commerz Real tweede grote beheeropdracht binnen

Kort na het verwerven van een grote beheeropdracht van Annexum, meldt vastgoedbeheerder Bilfinger Real Estate BV dat het de tender heeft gewonnen voor het beheer van een grote Nederlandse vastgoedportefeuille van Commerz Real Investmentgesellschaft mbH. Dat maakt Bilfinger vanaf de tweede dag van de Duitse vastgoedbeurs Expo Real bekend.

Het nieuw verworven vastgoed beheer betreft 16 panden in Nederland van het Hausinvest open end-fonds van Commerz Real met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van  ​​337.729 m². Het beheer zal per 1 januari 2014 overgaan naar Bilfinger Real Estate BV, de implementatie van de processen is reeds gestart.

De reden waarom Commerz Real Investment Gesellschaft mbH voor Bilfinger gekozen heeft, is vanwege de uitstekende samenwerking tussen de teamleden, de betrokken medewerkers, de te implementeren systemen en de maatschappelijk verantwoorde ambities van Bilfinger. “De professionele werkwijze en - vaardigheden van de medewerkers van Bilfinger gaf samen met de bewezen ervaring de doorslag bij het winnen van dit concept”, aldus Martijn Houwen, Head of Real Estate Markets Benelux van Commerz Real.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022