Aart Hordijk trekt zich terug bij integratie ROZ met IPD

Stichting ROZ Vastgoedindex Nederland en IPD Group integreren hun beide organisaties om zo een meeromvattende en efficiëntere dienstverlening aan de Nederlandse vastgoedinvesterings-communities te kunnen aanbieden. Aart Hordijk (directeur Stichting ROZ en ROZ Performancemeting BV) is hierbij teruggetreden.

Stichting ROZ Vastgoedindex Nederland blijft de collectieve belangen van de institutionele beleggers in Nederlands vastgoed bij de ROZ/IPD Vastgoedindex behartigen.

IPD is nu actief in 23 van de meest volwassen vastgoedinvesteringsmarkten in de wereld en verzorgt uit dien hoofde wereldwijd de vastgoedperformancemeting van meer dan 50.000 assets. Deze hebben een totale waarde van ongeveer 3,3 biljoen euro. IPD's Nederlandse commerciële en woningcorporatie vastgoeddatabanken omvatten samen meer dan 18.000 objecten met een waarde van meer dan 121 miljard euro.

Na de integratie van ROZ Performancemeting BV zullen Arnoud Vlak (algemeen directeur van IPD Nederland) en Mirande Waldmann (adjunct-directeur van ROZ Performancemeting BV), gezamenlijk het directieteam van IPD Nederland vormen.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021