Into Action huurt 1350 m2 in HUF-pand Rotterdam

Provast en Redevco verhuren 1.350 m² kantoorruimte in het HUF-pand aan de Hoogstraat/Vlasmarkt in Rotterdam aan Into Action. De overeenkomst gaat in op 1 februari en heeft een looptijd van 7,5 jaar. Provast heeft het HUF-pand het afgelopen jaar gerestaureerd. Het pand, naar een ontwerp van Van den Broek & Bakema, geldt als een monument uit de periode van de wederopbouw. In de kelder en op de eerste en tweede verdieping liggen drie winkelunits.

De kantoorverdiepingen liggen op de tweede tot en met de vierde verdieping. Daarboven bevindt zich een penthouse met dakterras. De herontwikkeling van het HUF-pand maakt deel uit van de revitalisering van het Laurenskwartier. Het ontwerp van de restauratie is verzorgd door Wessel de Jonge Architecten.

De officiële opening van het HUF-pand vindt binnenkort plaats. Redevco Nederland heeft het object in portefeuille genomen.

Into Action werd geadviseerd door Parc Makelaars. Waal Onderhoud en Renovatie trad op als aannemer. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting en DTZ Zadelhoff waren verantwoordelijk voor de verhuur van de kantoorruimte.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021