Brazilian Beach, genomineerd voor de BRAZIL AWARDS 2009 en de MONDI AWARD 2009 richt zich voornamelijk op de verkoop van bouwgronden op het 5-sterren Laguna Beach Resort Canoa Quebrada Brazil.

Bij Brazilian Beach kan iedereen terecht die op zoek is naar een mooi stukje bouwgrond, in het noordoosten van brazilië. Al voor € 33,70 p/m2 (incl. infrastructuur) bent u hier eigenaar van een eigen stukje paradijs op aarde.

Brazilian Beach is een internationale verkooporganisatie. Met kantoren in Sittard en Canoa Quebrada en agenten in binnen-en buitenland, kunnen zij klanten optimaal van dienst zijn. Gespecialiseerd in de aan- en verkoop en de ontwikkeling van bouwgrond op unieke locaties, vooral in het noordoosten van Brazilië. Brazilian Beach levert alle benodigde inspanningen zodat men onbezorgd kan genieten. Nederlandse en Braziliaanse juristen en notarissen controleren alle transacties. De overdrachtsdocumenten en akten worden in het land van de koper voorbereid en de overdracht vindt plaats in Brazilië. Aan- en verkoop vindt uitsluitend plaats via de notaris en door registratie in het kadaster.

De diensten
~ aan- en verkoop van bouwgrond
~ verkoop en verhuur van onroerend goed (2e fase)
~ fiscale, juridische en administratieve ondersteuning
~ Service & Travel
~ bouwmanagement

GROOT SUCCES VERKOOP BOUWKAVELS BRAZILIAN BEACH 2009

De Parel van Ceará
Het schilderachtige vissersplaatsje Canoa Quebrada wordt terecht de Parel van Ceará genoemd. Het is een waar tropisch paradijs met een overweldigende natuur: prachtige brede witte zandstranden, spectaculaire rode kliffen en uitgestrekte duinen. De temperatuur, ook van de zee, is gemiddeld 27°C. Door de constante droge oceaanbries en gemiddeld 3.000 zonuren per jaar is het er bijzonder aangenaam vertoeven! Volgens kenners heeft dit gebied het beste klimaat op aarde.

Al jaren is Canoa Quebrada bij de Brazilianen een populaire vakantiebestemming en is nu ook door buitenlandse toeristen ontdekt. Jong en oud verblijven hier graag, en ook voor honeymooners is het een zeer geliefde plaats voor hun huwelijksreis. Heerlijk wandelen langs de uitgestrekte zandstranden, paardrijden door de branding, kite-surfen, zeilen, golfen, tennis, excursies, buggytoers door de duinen... of gewoon luieren op het strand en zwemmen in de blauwe oceaan. Canoa Quebrada is te bereiken met een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol naar Fortaleza (circa 9 uur). Vanuit Fortaleza bereikt u Canoa Quebrada met de auto in zo'n 2 uur over een uitstekende weg. De reis zal nog sneller verlopen zodra er rechtstreekse vluchten naar Aracati Airport kunnen worden geboekt. Dit in aanbouw zijnde internationale vliegveld (ingebruikname is gepland voor het voorjaar, mei 2009) ligt op slechts 15 km afstand van Canoa Quebrada.

*****Laguna Beach Resort Canoa Quebrada Brazil
Op wandelafstand (3 km) van de uitgestrekte witte zandstranden van Canoa Quebrada ligt een nog ongerept zoetwatermeer. Door de constante droge oceaanwind wordt dit meer niet geplaagd door muskieten! Het is gemiddeld 500 meter breed en 4,5 km lang. PB Brasil heeft direct aan dit meer grond verworven voor ontwikkeling, welke door Brazilian Beach wordt aangeboden en verkocht. De locatie is bereikbaar via een nieuw geasfalteerde weg. Het terrein is uniek en ideaal voor de ontwikkeling van het prestigieuze 5-sterren resort.

Goldman Sachs-BRIC
Brazilië is één van de vier BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India en China). Deze landen maken de grootste economische groei door en zijn favoriet bij internationale vermogensbeheerders, investeerders in vastgoed en projectontwikkelaars. De Braziliaanse wetgeving beschermt buitenlandse investeerders perfect door diverse waarborgen.

Merrill Lynch: De economie groeit weer
De wereldwijde economie zal dit jaar met 4,3% groeien, na een krimp van bijna 1% vorig jaar. De VS en de Eurozone vertonen een groei van respectievelijk 3 en 2%. De Nederlandse open economie heeft meteen profijt van de aantrekkende wereldhandel. Volgens Merrill Lynch zal Nederland dit jaar met 2,2% groeien en in 2011 met 2,7%. Brazilië vertoont echter een grotere groei dan het wereldwijde gemiddelde; maar liefst 5%. In 2011 zal in Brazilië wederom een groei van 5% plaatsvinden. Wederom een bewijs dat Brazilië ook nu een sterk groeiende economie blijft.

Bron: de Telegraaf, januari 2010

Wilt u meer weten of wilt u graag ons uitgebreid informatiepakket ontvangen bezoek dan onze website www.brazilianbeach.nl of bel naar 046-420 15 85.

Milaanstraat 76 - 6135 LH - Sittard - info@brazilianbeach.nl

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021