NTC Vastgoed opent nieuwe vestigingen in Den Haag en Leeuwarden

NTC Vastgoed is op 1 januari jongstleden gestart met de vestiging Den Haag. Onder leiding van Onno Binnerts zal de verdere uitbouw van NTC Vastgoed in de randstad vorm gegeven worden.

Per 1 februari 2010 is NTC vastgoed een samenwerking aangegaan met Schoonhoven Bedrijfsmakelaardij uit Leeuwarden, de grootste bedrijfsmakelaar in Friesland. Onder de naam NTC Vastgoed zal het vastgoedbeheer voor de regio Friesland gevoerd worden. De huidige beheerportefeuille van Schoonhoven is ingebracht in de nieuwe samenwerking waarbij ten aanzien van het financieel/administratieve en technische beheer NTC de werkzaamheden zal verrichten, het commerciële beheer wordt door Schoonhoven Bedrijfsmakelaardij uitgevoerd.

NTC Vastgoed ziet in de huidige vastgoedmarkt kansen om haar dienstverlening op het gebied van beheer, advisering en beleggingen uit te breiden en waarde toe te voegen aan de beleggingen van haar opdrachtgevers door een flexibele en pragmatische aanpak. Het openen van meerdere lokale vestigingen past in deze strategie.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021