Abonnementsactie: Woningmarktcijfers op regionaal niveau

Vastgoedjournaal en Woningmarktcijfers.nl bieden gezamenlijk diensten aan voor professionals die de woningmarkt bedienen.

Met een abonnement op VJ Profs krijgt u, naast andere waardevolle research over bijvoorbeeld de vastgoedbeleggingsmarkt, toegang tot onafhankelijke woningmarktcijfers in uw regio. Een must voor de professional die werkzaam zijn bij bijvoorbeeld een woningcorporatie of vastgoedbelegger maar ook voor beleidsmakers bij de overheid.


Dagelijks ontvangt u de nieuwsbrief van VJ Profs met daarin het laatste nieuws uit de vastgoedsector en 4 x  per jaar een onderzoeksrapport met daarin de meest recente ontwikkelingen op de huizenmarkt in uw regio.Heeft u vragen over het functioneren van de woningmarkt in uw gemeente of regio?
Bijvoorbeeld:
Hoeveel woningen staan er te koop?
Welke woningen zullen wel en niet snel worden verkocht?
Hoe is de prijsontwikkeling per woningtype?
Hoeveel woningen worden er verkocht?
Hoe ziet de woningvoorraad er momenteel uit?
Hoe ontwikkelen bevolking en huishoudens zich?


Antwoorden, die wellicht op veel plaatsen te vinden zijn, maar nergens zo actueel en compleet bij elkaar gebracht als in het woningmarktrapport van Woningmarktcijfers.nl.  

klik op deze link voor een PDF voorbeeld van een woningrapport die u 4 x per jaar zal ontvangen

De rapporten geven snel inzicht in de belangrijkste prestaties van de woningmarkt, met grafieken en tabellen over de hierboven genoemde onderwerpen. Het rapport wordt opgemaakt op basis van data van onder andere het Kadaster, VROM en CBS.

Ja, wij abonneren ons op VJ Profs en ontvangen graag elk kwartaal het regionaal woningrapport    
Voor meer informatie klik op  www.woningmarktcijfers.nl 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021